voor Bedrijven

Workshop follow the lead

Follow to Lead is de naam die we onze Teambuilding en Leadership Trainingen meegeven.

'Follow to Lead' is een training waarbij de deelnemers kunnen ervaren wat het is om daadwerkelijk leiding te geven en geleid te worden. In deze workshop worden inzichten & leermomenten op een vrolijke en plezierige manier door coach Annetje Riel aangereikt.

Doel van de training is deelnemers te laten ervaren hoe ze op dit moment leiding geven en ontvangen. Het maakt de verhoudingen binnen uw team duidelijk, laat de deelnemers ervaren wie ze zijn en waar ze staan binnen het geheel. Van hieruit kunnen ze, afhankelijk van het doel van de training, hun leiderschapskwaliteiten onder de loep nemen en verder ontwikkelen, óf de verhoudingen binnen het team blootleggen en verbeteren.
Follow to Lead bestaat dus in twee versies: Teambuilding óf Leadership Training.

Wij geven uw teamleden de tools en het inzicht  om met de opgedane ervaringen aan de slag te gaan, om de positie van anderen te voelen en hierdoor nieuwe inzichten te verwerven waarmee ze hun eigen positie beter kunnen invoelen en invullen.

Uniek in zijn soort maakt deze training gebruik van partnerdans met Salsa en Merengue muziek! Verschillende manieren van leidinggeven worden duidelijk zichtbaar gemaakt en waar nodig worden inzichten aangereikt hoe het ook anders kan.

Boek altijd zo ver mogelijk van tevoren, zodat de datum van uw keuze nog vrij is!
Neem contact op via info@salsasupply.nl of bel voor alle informatie 06-41613334.

About us

Salsa Sirena is de dansschool van Annetje Riel. de dansschool is onderdeel een groter netwerk, waaronder Salsa Club Amsterdam Noord (SCAN). Onder deze namen worden danslessen gegeven en feesten georganiseerd.

 

© 2017 Salsa supply All Rights Reserved. Designed By Raffiek