Dans workshops

Workshops

Eén van onze specialisaties is het geven van workshops.
Aan groepen, op bijvoorbeeld een bruiloft vrijgezellen- of ander feest, studenten activiteit, maar ook waardevolle trainingen voor het bedrijfsleven.
Bovendien helpen wij graag aanstaande bruidsparen met het ontwerpen van hun openingsdans.


Privé Feesten

Voor Workshops voor uw Privé feest, reunie, vrijgezellenfeest, galabal, studentenvereniging of zo maar omdat het leuk is: Annetje Riel verzorgt Workshops aan zowel individuele paren als groepen op elk niveau, van Beginner tot (ver)Gevorderd.
Een dansworkshop is een echte aanrader voor elk familie of groepsuitje, lekker bewegen, lachen en swingen in een ontspannen sfeer!
Ervaring absoluut niet vereist, iedereen kan het!
De workshop kan gegeven worden in vele dansen, als Salsa, Merengue, Bachata, Argentijnse Tango, West Coast Swing en meer. Heb je bepaalde dans in gedachten? Vraag ons er naar, er zijn weinig dansen die we niet beheersen!
De workshops kunnen worden gegeven op uw locatie, door heel Nederland, of u kunt ervoor kiezen gebruik te maken van één van onze vaste locaties in Haarlem, Hoofddorp, Velserbroek of Amsterdam.

Openingsdans

Voor de openingsdans voor je bruiloft of een ander evenement.
De openingsdans is één van de belangrijkste onderdelen van je bruiloftsfeest. Het is een heel speciaal moment, jullie eerste dans als echtpaar. En je wéét dat iedereen naar je kijkt!
Hiervoor bestaat zelfs een speciaal pakket om je met zelfvertrouwen de dansvloer op te helpen.

Openingsdans voor Bruid en Bruidegom
De openingsdans is één van de belangrijkste onderdelen van je bruiloftsfeest. Het is een heel speciaal moment, jullie eerste dans als echtpaar. En je wéét dat iedereen naar je kijkt!
Hiervoor bestaat zelfs een speciaal pakket om je met zelfvertrouwen de dansvloer op te helpen.Ik help je een nummer kiezen, en mocht je al een nummer hebben met een heel speciale betekenis voor jullie beiden, gaan we bekijken welke dans daarbij past.
In 3-4 lessen bereiden we de openingsdans voor.
Omdat ik ook nog per email opdrachten/oefeningen voor jullie heb voor de tijd tussen de lessen door, kan er in die 3 à 4 lessen veel worden bereikt.
Tijdens de lessen zal ik wat foto's maken, die je dan later aan je fotoboek toe kunt voegen.
Persoonlijke begeleiding staat garant voor het beste resultaat. Samen kijken we wat het best bij jullie past, en zelfs al heb je geen enkele (dans)ervaring of twee linkerbenen, ik weet zeker dat op jullie feest iedereen staat te kijken van jullie openingsdans.

In het kort: 
* Hulp bij muziek/nummerkeuze
* 3 - 4 lessen (wat nodig is om aan je wensen te voldoen)
* Emails met oefeningen voor thuis
* Foto's voor je album
* Persoonlijke begeleiding


Voor Bedrijven


Entertainment voor uw Bedrijf

We kunnen voor u workshops verzorgen in vele dansen zoals:
* Salsa
* Merengue
* Bachata
* Swing
* Argentijnse Tango
* (Amerikaanse) Ballroom
Hebt u een speciale wens, leg het dan aan ons voor, er zijn weinig Partnerdansen te bedenken die we niet beheersen!
De workshops kunnen worden gegeven op uw locatie, door heel Nederland, of u kunt ervoor kiezen gebruik te maken van één van onze vaste locaties in Haarlem, Hoofddorp, Velserbroek of Amsterdam.

Teambuilding en Leadership Trainingen 'Follow to Lead'

Follow to Lead is de naam die we onze Teambuilding en Leadership Trainingen meegeven.

'Follow to Lead' is een training waarbij de deelnemers kunnen ervaren wat het is om daadwerkelijk leiding te geven en geleid te worden. In deze workshop worden inzichten & leermomenten op een vrolijke en plezierige manier door coach Annetje Riel aangereikt.

Doel van de training is deelnemers te laten ervaren hoe ze op dit moment leiding geven en ontvangen. Het maakt de verhoudingen binnen uw team duidelijk, laat de deelnemers ervaren wie ze zijn en waar ze staan binnen het geheel. Van hieruit kunnen ze, afhankelijk van het doel van de training, hun leiderschapskwaliteiten onder de loep nemen en verder ontwikkelen, óf de verhoudingen binnen het team blootleggen en verbeteren.
Follow to Lead bestaat dus in twee versies: Teambuilding óf Leadership Training.

Wij geven uw teamleden de tools en het inzicht  om met de opgedane ervaringen aan de slag te gaan, om de positie van anderen te voelen en hierdoor nieuwe inzichten te verwerven waarmee ze hun eigen positie beter kunnen invoelen en invullen.

Uniek in zijn soort maakt deze training gebruik van partnerdans met Salsa en Merengue muziek! Verschillende manieren van leidinggeven worden duidelijk zichtbaar gemaakt en waar nodig worden inzichten aangereikt hoe het ook anders kan.

Meer workshops rond je bruiloft

Dansles voor je Vrijgezellenfeest
Een absoluut succes! Breek het ijs op je vrijgezellenfeest en begin met een uurtje heerlijk bewegen! Kies daarvoor bijvoorbeeld vrolijke Zuid-Amerikaanse klanken.


Dansles voor Bruidspaar en Getuigen
Heel geschikt om samen met je getuigen (en eventueel ouders) je dansvaardigheden op te poetsen, of nieuwe dansen aan te leren. Weet je zeker dat op het grote feest niemand langs de kant blijft zitten!

Workshop op je bruiloft
Steeds vaker worden we gevraagd om de gasten 'op te warmen' voor het feest en eventuele vloervrees weg te nemen. Een workshop Merengue/Salsa is daar heel geschikt voor, de muziek is vrolijk en tropisch en we dansen zowel solo als met partner. Aan het eind van de workshop hebben we nog een leuke verrassing!

workshop introtext 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

About us

Salsa Sirena is de dansschool van Annetje Riel. de dansschool is onderdeel een groter netwerk, waaronder Salsa Club Amsterdam Noord (SCAN). Onder deze namen worden danslessen gegeven en feesten georganiseerd.

 

© 2017 Salsa supply All Rights Reserved. Designed By Raffiek