Salsa Sociál
Tropische klanken voor Plussers; bewegen is goed, dansen is leuker!
Op steeds meer plaatsen gaat Salsa Sociál van start, swingende danslessen voor Plussers!
SalsaSociál:

Mensen van boven de 55 zitten tegenwoordig bepaald niet ‘achter de geraniums’ te wachten of er iemand langskomt. Activiteit genoeg zou je zeggen, maar vaak staat ‘bewegen’ niet hoog genoeg op het prioriteitenlijstje.
Vooral de ouderen die zich ook al niet konden vinden in de Aerobics rage van de 80er jaren, niet warmliepen voor de Steps en Tae Bo van de 90er jaren, en die niets met Zumba of fitnessapparatuur hebben, zijn moeilijk te motiveren om te gaan bewegen. Bewegen zou eigenlijk gewoon leuk en gezellig moeten zijn……..
Voor hen is er nu eindelijk een leuk en buitengewoon gezellig alternatief: een cursus SalsaSociál™   voor plussers.
SalsaSociál™   vindt, zoals de naam al zegt, inspiratie in de Salsa en andere Zuid Amerikaanse dansen.
Bij docenten van het  SalsaSociál™  programma ligt de nadruk niet op het aanleren van zoveel mogelijk verschillende danspassen; zij vinden vooral het sociale aspect belangrijk; het dansen met elkaar, leiden, volgen, het leren aanvoelen van de muziek én het hebben van plezier met elkaar.
De lessen worden gegeven door Annetje Riel. Annetje is volledig gediplomeerd FDO en Salsa dans lerares, zij leert al vele jaren mensen op een leuke en ontspannen manier de weg te vinden op de dansvloer.
Overzicht alle Lessen

Cursussen Hoofddorp

Locatie: Jeugd van Gisteren Beemsterstraat 4 Hoofddorp

Cursussen Landsmeer:

Locatie: Dienstencentrum Landsmeer Dr M.L. Kingstraat 2, Landsmeer

About us

Salsa Sirena is de dansschool van Annetje Riel. de dansschool is onderdeel een groter netwerk, waaronder Salsa Club Amsterdam Noord (SCAN). Onder deze namen worden danslessen gegeven en feesten georganiseerd.

 

© 2017 Salsa supply All Rights Reserved. Designed By Raffiek