Zumba lessen

Zumba Fitness

Zumba is een fitnessprogramma dat is geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans.

Het is midden jaren negentig bedacht door een fitnesstrainer van beroemdheden: Alberto Perez, in Colombia. Toen hij op een dag de aerobics les binnen wandelde, en zich realiseerde dat hij zijn muziek vergeten was, zette hij de muziek op die hij toevallig wel bij de hand had. Dit was traditionele Latin muziek en Merenque, waarmee hij was opgegroeid.
Tijdens een Zumba-les worden er verschillenden dansen, zoals cumbia, merenque, salsa en reggaeton, gecombineerd met aerobics. Hierdoor ontstaat er een leuke intervalroutine die gemakkelijk te volgen is. Op deze manier werk je niet alleen aan je conditie, maar je verbrandt ook nog eens heel veel calorieën. Zumba is onder andere effectief voor je armen, benen en buikspieren.

De naam Zumba komt uit het Colombiaans, waarin het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.Csilla Horvai verzorgt de Zumba lessen bij SalsaSirena.
Csilla is afkomstig uit Hongarije.  Daar gaf ze met veel succes Salsa en Zumba lessen in Budapest bij Goldance Dance Sport Association. Ze is een echte top danseres en natuurlijk volledig Zumba gelicencieerd.
Csilla's lessen sprankelen van plezier, maar zijn ook pittig genoeg om een echte workout te zijn.
Kom haar lessen ervaren op een gratis proefles!

Csilla geeft ook lessen Salsa Ladies Only voor SalsaSirena.

Zumba Lessen

Csilla Horvai verzorgt de Zumba lessen.

Elke dinsdag (uitgezonderd vakanties) start 30/8
19:00 -20:00 uur bij gymzaal Wormerstraat 23a 2131 AX Hoofddorp

Voor de Zumba lessen koop je een 10 strippenkaart voor € 85. Deze kaart is 15 weken geldig, vakanties uitgezonderd.

SPECIALE ACTIE: 10-lessenkaart voor maar € 60! Uitsluitend voor nieuwe leden.

De eerste les mag je altijd als proefles volgen, en dan beslissen of je een 10 lessenkaart wil kopen. Hieronder kun je je opgeven


Wil je meer informatie of heb je nog vragen?  Mail even of bel 06-4161 3334

Overzicht van alle lessen

Zumba lessen

About us

Salsa Sirena is de dansschool van Annetje Riel. de dansschool is onderdeel een groter netwerk, waaronder Salsa Club Amsterdam Noord (SCAN). Onder deze namen worden danslessen gegeven en feesten georganiseerd.

 

© 2017 Salsa supply All Rights Reserved. Designed By Raffiek