Salsa lessen

Salsa

Eind jaren tachtig werd Nederland gegrepen door de Salsa, en Salsa is nooit meer weggegaan. De vrolijke en tropische klanken compenseerden het gebrek aan zon in ons land. De salsa dansscholen doken overal op, en floreerden vaak ten koste van de meer traditionele dansvormen.
Er bleken vele soorten Salsa te bestaan.
In Nederland werd al gauw de LA (Los Angeles) Style, ofwel Salsa on1 (op de eerste tel van de muziek) het meest populair. Deze dansvorm werd hier geïntroduceerd door Annetje Riel, eigenaresse van dansschool SalsaSirena. Annetje kent als geen ander alle ins en outs van de Salsa, en doet niets liever dan haar kennis met jullie delen.
Ritme, leiden, volgen, alles komt aan bod op een gezellige, ontspannen manier. Iedereen kan het leren!
Na het volgen van een beginners cursus kun je al zonder schroom op elk feest de vloer op.
Natuurlijk valt er veel meer te leren, en daarvoor zijn er dan ook vervolgcursussen, en speciale techniek en styling workshops en cursussen.
Bovendien organiseren we Salsa feesten, waar je het geleerde in praktijk kunt brengen in een ongedwongen sfeer.

overzicht van alle lessen

Salsales Amsterdam

Onze lessen in Amsterdam Noord (Salsa, Bachata, Kizomba) starten 3 keer per jaar. Er is een instapmoment in januari, april en september. We geven les van absolute beginner tot advanced. Kijk op het lesschema voor de dagen en tijden.

Salsales Hoofddorp/Zwanenburg

In de regio Hoofddorp worden lessen gegeven in Salsa en Zumba. Zumba in Hoofddorp zelf, Salsa in Zwanenburg. Er zijn 3 instapmomenten: januari, april en september

Stijl, Techniek en Speciale cursussen

Als je de verschillende dansen op hoog niveau op youtube opzoekt zie je nog lastig de basis terug. De professionele salsa dansers en danseressen hebben allemaal extra variaties in hun bewegingen, waardoor zij er nog sierlijker en flitsender uit ziet. Daarom bieden wij extra (korte) cursussen en workshops aan die zich focusen op de diverse kleine extra's die je dansen naar een hoger niveau tillen, bijvoorbeeld Spinning Technique, of Leiden en Volgen

Info/Inschrijven Salsales Amsterdam

Je kunt hier je info achterlaten, dan hoor je van ons of er plaats is, of wanneer de volgende cursus start

Info/Inschrijven Salsales in Hoofddorp

Je kunt hier je info achterlaten, dan hoor je van ons of er plaats is, of wanneer de volgende cursus start

Salsa specialisaties

Wij geven het hele jaar geregeld korte cursussen, workshops en trainingen om je dansen nog pittiger te maken. 
Geef je vast je interesse op voor een van de volgende workshops. Dan houden we je op de hoogte wanneer er weer een cursus gaat starten.
Deze korte cursussen, extra trainingen of bootcamps worden op verschillende tijdstippen door het jaar gegeven.

About us

Salsa Sirena is de dansschool van Annetje Riel. de dansschool is onderdeel een groter netwerk, waaronder Salsa Club Amsterdam Noord (SCAN). Onder deze namen worden danslessen gegeven en feesten georganiseerd.

 

© 2017 Salsa supply All Rights Reserved. Designed By Raffiek